

# **Community Advisory Council (CAC)** Monthly Meeting

### https://us06web.zoom.us/j/85436878880

Agenda	February 8, 2023	1:30pm-3:30pm
ТОРІС	FACILTATOR	OUTCOMES
1:30p (5 mins) Welcome and Grounding	Brendon	<ul><li>Meeting Starts</li><li>Review Agenda</li><li>Grounding</li></ul>
1:35 pm (20 mins) Introductions and Visioning	Brendon	<ul><li>Deeper Introductions</li><li>Sharing Vision</li></ul>
1:55 pm (5 mins) OHA updates	Rebecca Donell (New Innovator Agent for Health Share)	Innovator Agent Update
2:00 pm (30 mins) Health Share Updates	Dr. Phyusin	• Key updates from Health Share team
Introduce Interim CEO: Mindy Stadtlander		
FIOC/SHARE Update (standing agenda item) - Food Access Update - Community Convener RFP Update	Dr. Phyusin, Maria Tafolla Alicia Lee, Natasha Davy	
2:30 pm (10 mins) BREAK		• Stretch, get water, dance around, etc.
2:40 pm (45 mins) CAC Retreat Preview	Dr. Phyusin Ana Tellez	CAC Retreat Update
3:25 pm Close of Meeting	Brendon/Mariotta	<ul> <li>Affirm decisions made</li> <li>Review next steps</li> <li>Final Announcements</li> </ul>

# NEXT CAC MEETING: MARCH 8, 2023 (RETREAT, 1-5pm) The retreat will be held *in-person* at Health Share of Oregon's offices 2121 SW Broadway, Suite 200

Future CAC Meeting Dates: April 12, 2023 May 10, 2023

# Notes/Minutes:

-Intros & level setting; members introduced & answered prompt

-Mindy introduced herself as Interim CEO & provided HSO updates

\*thanked Alicia & Candace for their participation on FIOC; their voice and representation was key

-Rebecca introduced self as new Innovator Agent; shared some OHA updates

### HSO Updates (Dr. Phyusin)

\*EDI Manager recruitment in full swing; hope to have filled by next month \*CFO position being recruited as well

\*FIOC work will be transitioned to Maria; CAC partners will continue to do this work -Maria re RFP update: info was shared with CAC/CHEW and asked for proposal review support; shared update on HRSN (Health Related Social Needs benefits) & CBOs work for new benefit framing

### CAC Retreat Discussion (Ana)

-Dr. Phyusin offered some level setting re: desire to support the CAC with this retreat
-wanted to provide time/resources to grow CAC strength in decision-making process
-Ana shared her vision for the upcoming retreat, introduced & gave some history about her work
-offered window of tolerance & breathing exercises; CAC participants offered feedback
-welcomed feedback from CAC about wants for the upcoming retreat; Abigail noted to consider revising the expectations at retreat

# Next meeting: CAC Retreat - Pt 1; happening on March 8 from 1-5pm at HSO Offices